Mi ez az oldal?

2013.07.13.

Amikor az ember találkozik egy régi ismerősével, de akár utazása alatt egy idegennel és elkezdenek beszélgetni sok minden szóba kerül. Eszükbe jut egy, s más, elmondanak egymásnak olyanokat, amit érdekesnek, vagy fontosnak találnak esetleg mások szintén, vagy éppen nem. Ez az oldal kötetlenségében hasonló lesz a fenti gondolathoz, ami itt megjelenik csupán szubjektum, saját vélemény, gondolatébresztő.
Eredetileg az oldalon szinte csak állatokról, mentett cicákról, kutyákról, madarakról és egyebekről volt szó. Ők apránként az archívumból vissza lesznek emelve, fontos részét képezte, képezi életemnek, életünknek. Most is nagy teret kapnak majd, de melléjük szegődik más is. Lesznek itt korábban “elszórt” és megtalált gondolatok, fotók, vélemények.
Jobb oldalon van egy banner. Annak a cégnek az oldalára mutat, melynek hálás vagyok az önzetlen támogatásért. Évekkel ezelőtt állatmentések apropóján jött létre a makaca.com oldal, melynek technikai hátterét biztosították és teszik azt most is. Köszönöm nekik!

.

« Visszalépés